⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️

⭐️

✳️خداوند در قرآن درباره حسنه فرمود:

✳️منْ جاءَ بِالْحَسَنَةِ فَلَهُ عَشْرُ أَمْثالِها وَ مَنْ جاءَ بِالسَّیِّئَةِ فَلا یُجْزى‏ إِلاَّ مِثْلَها

یعنی؛هر کس کار حسن و خیری انجام دهد ده برابر مانند آنرا پاداش می گیرد.

برداشتها:

⭐️ فرمود هرکس کار خیر را بیاورد (نفرمود فعل یعنی انجام دهد)

معلوم است آوردن کار خیر موضوعیت دارد(یعنی مفهوم دارد) به عبارتی انسان باید بتواند با تمام هستی اش کار خیر را به قیامت و روز حساب سالم برساند، میشود کار خیری در دنیا انجام شود و با اموری مانند منت،عجب،غرور،ریا و مانند آن تباه شود و سالم به مقصد و روز حساب نرسد که فرمود; اعمال خیر خود را با منت و اذیت باطل نسازید(لا تبطلو اعمالکم بالمن والاذی).

۲- اجر و پاداش آوردن اعمال خیر و حسنات تا قیامت، ده برابر شدن مثل آن عمل خیر است نه عین آن عمل خیر.

3- فرمود مثل آن عمل و نفرمود عین آن عمل؛ شاید چون پاداش خداوند از جنس نعمت های بهشتی است و نعمت های بهشتی بسیار با ارزشتر از عین نعمت های دنیا است.
4- ذکر ده برابر نیز از باب فهم مردم است و یا فقط بیان چند برابری را با عدد می کند پس چه بسا پاداش الهی صد برابر باشد که از کرم الهی چیزی کاسته نمی شود.

5-  فرمود هرکس کار خیر را بیاورد ؛ پس آیه  اختصاص به مسلمان ندارد لکن مشکل آنجاست که غیر مسلمان توان و ابزار بردن کار خیر را تا قیامت ندارد چراکه دست و پایی که به گناه آلوده است ابزار حمل خیرات نمی شود.

6- ادامه دارد .






https://telegram.me/quranvanahjolbalaghe

شرح نهج البلاغه ( جلسه چهارم)

شرح نهج البلاغه ( جلسه چهارم )

خیر ,کار ,برابر ,فرمود ,پاداش ,عمل ,کار خیر ,خیر را ,ده برابر ,آن عمل ,نعمت های

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دانلود رایگان مقاله، کتاب، استاندارد و پایان نامه یوسف خواجه پرستوی مهاجر امام علی ایران موزیکال دانلود اهنگ های ایرانی بورس خواب پوچ ، پوچ بینان قابل تعبیر نیست اطلاعات مربوط به چراغ ها و آویز مهاجرت تحصیلی و کاری به تمام کشورهای دنیا لوازم یدکی ایسوزو پردیس یدک